Logo CeeGee

Stumpfl Gebruikers Groep

Speciaal voor de gebruikers van Wings Platinum... 

Op deze pagina treft u verwijzingen aan, die vooral relevant zijn voor leden van de Stumpfl Gebruikersgroep (SGG). En voor hen die dat willen worden.

De SGG is in Nederland de grootste merkgebonden vereniging van wat vroeger "dia-overvloei" genoemd werd.
De meer actuele benaming hiervan is het maken van multi-media-presentaties of HDAV-presentaties. Of kortweg AV's.
Daarbij wordt gebruik gemaakt van foto's, video, muziek en geluiden om een doelgerichte presentatie te maken.
Doelgericht, dat kan zakelijk zijn (zoals een bedrijfs- of productpresentatie), maar zeer zeker ook als vorm van vrijetijdsbesteding om vakanties, evenementen of andere ideeën te presenteren. Voor vertoning in de eigen huiskamer, maar ook voor vertoning op andere locaties aan vele soorten publiek.
De vereniging organiseert jaarlijks vier bijeenkomsten om elkaars producties te bespreken, voorlichting te geven over nieuwe mogelijkheden van de gebruikte software en de leden te stimuleren bij het uitvoeren van deze fascinerende activiteit.

Uiteraard kunnen verschillende delen hiervan ook van belang zijn voor andere foto-hobbyisten, zoals de leden van de NVBG (Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid).
De Stumpfl Gebruikersgroep heeft uiteraard ook een eigen website.


GebruikersGalerij
De actuele bestanden van de GebruikersGalerij kunnen opgehaald worden op de website van de Stumpfl Gebruikersgroep. Deze bestanden zijn te vinden op het afgeschermde deel van de website.

PC-beschrijving
Bijna elke moderne PC is geschikt voor gebruik met Wings en Wings Platinum.
Maar "geschikt" is niet altijd hetzelfde als "zeer geschikt" of "ideaal".
Op de site van de firma AV Stumpfl en op de site van de Nederlandse importeur AV Stumpfl NL staat een document, waarin (in het Duits) beschreven staat welke onderdelen goed of niet goed zijn voor een Wings-PC.


Tips
Heb je zelf een tip voor de andere Stumpfl-gebruikers, of dia-hobbyisten in het algemeen, publiceer deze dan op het HDAV-Forum van de Stumpfl Gebruikersgroep.
© Cuno & Gerda Wegman - CeeGee fotografie